Följ vårt öppna seminarium om MOOC-projektet!

Seminariet pågår mellan kl. 13.15 och ca 14.45 den 27/5 i LUX-husets övre aula, dit alla är välkomna. Om man inte kan eller vill delta på plats har man möjlighet att följa seminariet live på YouTube (här nedan) med start ca 13.15, eller se den inspelade versionen i efterhand.

Ser du seminariet live på distans och vill ställa en fråga under tiden, öppnar du en ny flik i din webbläsare och går till:

Du ställer en fråga genom att

1) Skriva in ditt namn och trycka på Join

Skärmavbild 2015-05-25 kl. 10.30.43

2) Skriva in din fråga och trycka på Say

Skärmavbild 2015-05-25 kl. 10.31.55

Vi besvarar alla frågor efter presentationerna.

Om Marita

I am an assistant professor in Chinese at the Centre for Languages and Literature, Lund University. For the past couple of years I have been working at Lund University Centre for Educational Development (CED), mainly with projects and support activities for teachers regarding online teaching and learning in higher education such as visual learning media, online learning environments, digital tools for teaching etc. SInce February 2014 I manage the Lund University MOOC (Massive Open Online Courses) project.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.